ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Οι παραγγελίες συνήθως παραδίδονται εντός 3 εργάσιμων ημερών από την στιγμή της καταχώρησής τους. Ωστόσο, οι παραγγελίες που θα  πραγματοποιηθούν Παρασκευή πιθανότατα θα υποβληθούν την Δευτέρα. Όλες οι αποστολές παραγγελιών γίνονται με εταιρία ταχυμεταφορών Courier, σε ολόκληρη την Ελλάδα και εξωτερικό.
Ο χρόνοσ άφιξης των προϊόντων στην πλειοψηφία των περιοχών τησ Ελλάδος είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες, εκτός δυσμενών καιρικών φαινομένων, ενώ αν επιθυμείτε αποστολή με διαφορετική εταιρία που σας εξυπηρετεί, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και πιθανόν να υπάρξει επιπλέον χρέωση.

Μόλις σταλεί η παραγγελία σας, θα λάβετε ένα SMS με το μοναδικό αριθμό αποστολής του δέματός σας (tracking number).

Τελωνειακοί δασμοί: Λάβετε υπόψη σασ ότι στις διεθνείς παραγγελίες ενδέχεται να υπάρξει πρόσθετο κόστος από τους φόρους εισαγωγής εκτός ΕΕ. Οποιοσδήποτε τελωνειακός δασμός πληρώνεται από τον εισαγωγέα.

Σας συνιστούμε να αποστείλετε σε μία αξιόπιστη διεύθυνση, καθώς το Puerto Ink δεν ευθύνεται για τυχόν απώλεια ή κλοπή της παραγγελίας σας. Προτιμώνται οι φυσικές δευθύσεις, καθώς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των αντικειμένων που παραδίδονται σε θυρίδες ή αποθήκες δεμάτων.