Σχετικά με εμάς

Καλώς ήρθατε στο Puerto Ink! – τον προορισμό σας για Tattoo, Body Piercing και κοσμήματα υψηλής ποιότητας. Στον κόσμο μας, δημιουργούμε μια εμπειρία αφιερωμένη στην τέχνη του σώματος, προσφέροντας τη μεγαλύτερη συλλογή από εκλεκτά κοσμήματα κατασκευασμένα από Καθαρό Χρυσό και Implant Grade Τιτάνιο σε όλη την Ελλάδα.

Φιλοσοφία στο Piercing:
Στο Puerto Ink, η ομάδα μας αποτελείται από ειδικούς που δεν σας βοηθούν απλά στην επιλογή και τοποθέτηση κοσμημάτων, αλλά συνεργάζονται μαζί σας για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό στυλ που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας. Εξερευνήστε την εκτεταμένη μας συλλογή και εμπιστευθείτε μας για να δημιουργήσουμε κάτι προσαρμοσμένο στην ανατομία, το στυλ σας και, φυσικά, το budget σας.

Με εμπειρία που αγγίζει δεκαετία στον χώρο του Piercing, βρισκόμαστε στο κέντρο του Ηρακλείου, παρέχουμε Piercings υψηλής ποιότητας. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε το ασφαλέστερο, φιλικότερο και πιο επαγγελματικό περιβάλλον διάτρησης, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό και υψηλά πρότυπα υγιεινής καθ’ όλη τη διαδικασία του Piercing.
Εκτιμούμε τους πελάτες μας τόσο πολύ που προσφέρουμε δωρεάν check-up. Η σχέση μας με εσάς συνεχίζεται πέραν της επίσκεψής σας καθόλη την διάρκεια της επούλωσης!

Φιλοσοφία στα Τατουάζ:
Η ομάδα μας συγκεντρώνει βραβευμένους καλλιτέχνες, εθνικούς και διεθνείς. Στοχεύουμε στο να καταστήσουμε το στούντιο μας έναν από τους κορυφαίους χώρους τέχνης και σχεδίου παγκοσμίως.

Ακολουθούμε τις παγκόσμιες τάσεις, βελτιώνοντας συνεχώς και παρέχοντας τα καλύτερα τατουάζ. Η δημιουργία μοναδικών σχεδίων για κάθε πελάτη μας, χωρίς ποτέ να αντιγράφουμε υπάρχοντα τατουάζ, είναι αυτό που μας διακρίνει.

Καλωσορίζουμε όλους τους λάτρεις της τέχνης, προσφέροντας από την παραδοσιακή έως την τελευταία λέξη της μόδας στο tattoo. Από μικρά fineline σχέδια έως αριστουργήματα σε ολόκληρο το σώμα, οι καλλιτέχνες μας περιμένουν εδώ, στο πιο πολυτελές στούντιο που έχετε επισκεφτεί ποτέ.